Buitenreclame
Buitenreclame is er voor vele toepassingen en in allerlei soorten een maten. Buitenreclame is niet alleen een reclamebord langs de openbare weg, maar ook lichtbakken, reclamezuilen, gevelletters, bewegwijzeringsystemen, raambelettering, bouwborden of reclameborden langs sportvelden.

Naast het leveren en monteren van reclame uitingen maken wij complete ontwerpen voor de aankleding van een nieuw of bestaand bedrijfspand. Wij maken veelal gebruik van standaard materialen, die afhankelijk van uw wensen worden aangepast aan de situatie.

Gevelreclame
Gevelreclame is een veel voorkomende vorm van buitenreclame. Dit is niet zo vreemd als je bedenkt dat het bedrijfspand of de winkel de eerste indruk van uw bedrijf weergeeft. De laatste tijd wordt steeds meer gebruik gemaakt van de ramen van een pand. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld: glas of zon en/of UV werende folie krijgen ook de ramen een eigen identiteit.

Bewegwijzering
Voor de buitenbewegwijzering maken wij voornamelijk gebruik van aluminium profielen, welke te combineren zijn met verschillende tekstpanelen. De staanders zijn er diverse vormen en zijn op verschillende manieren te schakelen. Hierdoor is het te gebruiken als eenvoudige bewegwijzering of als compleet informatiebord bij de invalswegen van bijv. een bedrijventerrein.

Alle frames zijn zowel enkel- als dubbelzijdig te gebruiken. Ze zijn in elke RAL-kleur leverbaar en te combineren met verschillende soorten verlichting.

Binnenreclame
Binnenreclame kent een grote diversiteit en is een ruim begrip.
Denk bij binnenreclame aan o.a.:

  • binnenbewegwijzering
  • reclameborden (in sporthallen)
  • informatiezuilen
  • presentatiewanden
  • promotie displays
  • posters
  • full colour prints op diverse ondergronden

Binnenbewegwijzering
De bewegwijzering in een pand moet meer zijn dan een bordje waarop de bezoeker / gast kan zien waar de ingang is. De bewegwijzering begint al op het moment dat de bezoeker bij het arriveert. Een duidelijke bewegwijzering biedt hulp bij het vinden van de bestemming.

Het binnen bewegwijzeringmateriaal bestaat uit deurhouders, verwijsborden voor wandmontage en hangende verwijsborden.

Afhankelijk van de hoeveelheid informatie is er een standaard systeem dat daarop toegepast kan worden. Er is een systeem voor een vaste routing, Er zijn ook systemen waarbij de bordjes eenvoudig kunnen worden veranderd. Het systeem is in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Daarom is het ook mogelijk om elke afdeling zijn eigen kleur te geven.